Ik heb het geluk dat ik veel mag schrijven en vertellen over de onderwerpen waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Zo word ik regelmatig gevraagd voor een expert-interview voor het Algemeen Dagblad, het Financieel Dagblad en NU.nl. Daarnaast laat ik regelmatig mijn stem horen op Linkedin en heb ik het genoegen als blog-expert te mogen schrijven voor Intermediair.nl én de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. 

nu.nl ad.nl

Podcasts

Ik vertel in de podcast De Gelukkige Thuiswerken van Jasmijn Mioch over mijn favoriete thema’s (preventie van) Verzuim & Werkgeluk. Deze thema’s hebben alles met elkaar te maken. De podcast is hier te beluisteren: 

Van Hokjes naar Puzzelstukjes podcast. Ik werd door Judith Webber gevraagd mijn verhaal te vertellen in haar podcast. Het is een eerlijk verhaal over hoe ik naar werkgeluk kijk en de rol van leidinggevenden. Maar ook wat je als medewerker zelf kunt doen om jouw puzzelstukje te laten passen in een organisatie. De podcast is hier te beluisteren:

Een aantal jaar geleden heb ik een podcast opgenomen met Denise Pellinkhof van Joy in Business. Het thema van de podcast is het werken aan jouw eigen merk. De podcast is hier te beluisteren: 

Lees meer.....

HR verzuim recruitment logo
Het ontstaan van Artemis Advies
intermediair
Mijn blogs voor
Intermediair

Mijn blogs voor
AvA