HR & Werkgeluk Kompas

Jij wilt werken aan jouw personeelsbeleid en het vergroten van werkgeluk in je organisatie. Maar….

  • je hebt geen idee waar je moet beginnen.

  • je weet niet welke elementen bijdragen aan het vergroten van werkgeluk.

  • je weet niet hoe je het lopende verzuim moet aanpakken.

  • je weet niet hoe je een HR-basis op orde brengt en voldoet aan de wettelijke kaders. 

Precies om deze reden heb ik mijn HR & Werkgeluk Kompas ontwikkeld. Dit kompas is gebaseerd op zo’n 15 jaar ervaring aan HR gecombineerd met de opleiding tot Werkgelukdeskundige. Je krijgt een uitgebreid advies rapport met concrete punten om aan de gang te gaan met het op orde brengen van de basis én de prioriteiten voor de toekomst. 

We staan samen stil bij de elementen die bijdragen aan meer werkgeluk, de elementen die noodzakelijk zijn volgens de wet en welke elementen in de employee journey aangepakt of opgezet kunnen worden ter verbetering. De gehele HRM-functie wordt in kaart gebracht, zodat je op alle punten inzichtelijk hebt of je kunt verbeteren of door moet gaan met wat je deed. 

Hoe werkt dit?

Door middel van een aantal diepte interviews met stakeholders en het bestuderen van de huidige HR-documenten wordt een adviesrapport opgesteld. Er wordt gebruik gemaakt van een uitgebreide vragenlijst en checklist. 

De projecten worden per onderdeel samengevat en de prioriteiten worden aangegeven. 

Investering

Als je meer zicht hebt op de noodzakelijke elementen van het personeelsbeleid, de pijnpunten en de punten ter verbetering kun je ook echt gaan werken aan een werkgelukkige organisatie. En werkgelukkig personeel levert een organisatie 40% minder ziekteverzuim, 30% minder verloop en zo’n 70% minder incidenten op. 

Het HR & Werkgeluk kompas kost eenmalig € 1.450 excl. 21% BTW. Dit is inclusief interviews, bestuderen relevante documenten, een uitgebreid adviesrapport met aanbevelingen ter verbetering en een eindgesprek. 

Desgewenst kan het standaard kompas ook worden uitgebreid met een meting onder het personeel. De extra investering is dan € 649,- excl. 21% BTW. 

Interessant voor jou? Laat het mij weten!