Als je personeel in dienst hebt, of binnenkort krijgt, dan ben je bij mij aan het juiste adres voor brede ondersteuning op dat vlak. 

Alles in HR maakt mij blij en geen uitdaging is mij te gek. Ik help je graag bij het opzetten van je HR- of recruitmentafdeling, met je te sparren over (lastige) HR-zaken of het adviseren van leidinggevenden over het personeelsbeleid. Ik kan je namelijk alles vertellen over algemene HR-inrichting, beleidsmatige casuïstiek en het opzetten van een succesvolle HR-afdeling. 

WAAR KAN IK JE BIJ HELPEN?

HR-ondersteuning voor ondernemers

Heb je personeel in dienst, maar geen HR-aanspreekpunt? 

Als ondernemer wil je je liever geen  zorgen maken over de vragen die je medewerkers aan je stellen. Ik kan je helpen bij het opzetten van de HR-processen of je HR-afdeling, maar ook bijhet beantwoorden van een HR gerelateerde vraag, het maken en plaatsen van vacatureteksten of het samen sparren over lopend verzuim. Daarnaast denk ik met je mee over de groei van je bedrijf en het laten groeien van je mensen. 

Ik zorg dat de HR-vragen worden opgepakt en medewerkers worden begeleid, zodat je daar geen omkijken naar hebt. De HR-basis wordt op orde gemaakt, zodat de medewerkers ook weten waar ze aan toe zijn. 

HR-ondersteuning voor de HR-professional

Zie je door de HR-bomen het bos niet meer? Begin je net in HR en kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Of wil je af en toe sparren met een ervaren HR-professional? Of is de huidige HR-professional uitgevallen en heb je tijdelijke ondersteuning nodig? 

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 

CV en loopbaanadvies voor de medewerker

Ben je medewerker en worstel je met het opmaken van je CV en/of motivatiebrief? Of heb je geen idee waar je naar op zoek moet in een nieuwe baan? 

Laat mij je helpen. Gewoon omdat ik jou ook een mooie, nieuwe uitdaging gun. 

Voor €99,- inclusief BTW krijg je van mij tips op je CV, je motivatiebrief en krijg je met mijn loopbaanadvies een duwtje in de goede richting. 

.

HR-projecten
HR-advies
Preventie verzuim
Loopbaan advies
HR- coaching
Recruitment

Samen kunnen wij jouw uitdaging aan!