Mijn partners in crime

​Gelukkig kan ik bouwen op veel slimme mensen om mij heen. Want ik heb zeker niet alle wijsheid in pacht. Samen bereik je meer dan alleen.

Artemis Advies werkt samen met Jes Coaching & HR advies. Samen bieden wij een scale-up pakket aan voor ondernemers. Speciaal voor ondernemers die een groei hebben doorgemaakt of juist gaan doormaken en een stevige basis willen neerzetten voor hun personeelsbeleid. Maar ook willen weten wat de huidige groep medewerkers nodig heeft en wat er nodig is voor toekomstige groei. Met een kritische blik op het strategische HR-beleid én de koppeling met de loopbaan van medewerkers is dit hét pakket voor ondernemers die aan de slag willen met het vergroten van werkgeluk en ontwikkeling van het bedrijf én de medewerkers. 

Daarnaast kunnen wij diverse HR-projecten samen oppakken en vervangt Jes Coaching & HR Advies mij bij (langdurige) afwezigheid. 

Kijk voor meer informatie op: www.jescoachingenadvies.nl 

Artemis Advies werkt samen met Bos Advocaten omdat een juridische blik soms ook hard nodig is. 

Kijk voor meer informatie op www.bosadvocaten.nl 

​De Hogeschool Leiden leidt toekomstige HR-professionals op. Ik ben betrokken bij de beroepsveldencommissie van de deeltijdopleiding HRM.

Diverse samenwerkingen

​Ik kan gelukkig bouwen op een groot netwerk met professionals. Zo heb ik goed contact met zelfstandige bedrijfsartsen, arbodiensten, coaches en trainers. Wil jij ook samenwerken? Neem dan gerust contact met mij op.