Mijn partners in crime

​Gelukkig kan ik bouwen op veel slimme mensen om mij heen. Want ik heb zeker niet alle wijsheid in pacht. Samen bereik je meer dan alleen.

Artemis Advies werkt samen met Bos Advocaten omdat juridische ondersteuning en kennis soms ook hard nodig is. Ik werk samen met een ervaren arbeidsrecht advocaat die mij bij projecten ondersteunt en/of achtervang is bij mijn afwezigheid.

Kijk voor meer informatie op: https://bosadvocaten.nl/

​De Hogeschool Leiden leidt toekomstige HR-professionals op. Ik ben betrokken bij de beroepsveldencommissie van de deeltijdopleiding HRM.

Partner2Grow biedt gericht ondernemersadvies en doorlopende coaching op het gebied van marketing-, finance- en organisatievraagstukken voor zzp’ers en MKB-ondernemers in de duin- en bollenstreek. Partner2Grow is ontstaan vanuit de gedeelde intrinsieke motivatie om een bijdrage te leveren aan de persoonlijke en zakelijke groei van ondernemers. 

Artemis Advies is een vaste partner van Partner2Grow. Naast het adviseren en ondersteunen van ondernemers op het brede vlak organiseren wij regelmatig workshops.

Diverse samenwerkingen

​Ik kan gelukkig bouwen op een groot netwerk met professionals. Zo heb ik goed contact met zelfstandige bedrijfsartsen, arbodiensten, coaches en trainers. Wil jij ook samenwerken? Neem dan gerust contact met mij op.